top of page

SeeS

Ympäristö

Ympäristö

SeeS ympäristö -moduulin avulla seuraat ja tarkkailet toiminnastasi johtuvia ympäristöpäästöjä. Ympäristö -moduulista saat kattavat tiedot yrityksesi energiankäytön, työkoneiden, maa- ja laivaliikenteen aiheututtamista ympäristöpäästöistä kohteittain ja päästölajeittain. Voit asettaa päästötavoitteita ja seurata niiden toteutumista. Ympäristöosiosta saat tiedot yrityksesi vesistä sekä jätteistä.

Trail in Woods

Energiatehokkuudesta kertovat tunnusluvut nivotaan yhteen

Seuraa energiankäyttöä ja toiminnasta aiheutuvia päästöjä tunnuslukujen avulla. Aseta energiatehokkuus- ja päästövähennystavoitteita ja seuraa niiden toteutumista.

Portensys.PNG.png

Päästölaskenta kaikista kohteista ja päästölajeista

Laske ja simuloi energiankäytöstä, työkoneista sekä maa- ja meriliikenteestä aiheutuvia päästöjä VTT:n kehittämiin laskentamalleihin perustuen. Työkoneiden,maa- ja meriliikenteen päästölaskenta sisältää seuraavat päästölajit: CO2, N2O, S02, CH4, CO, HC, NOx, PM10 , PM2.5.

Vie tiedot raportointi -moduuliin luodaksesi kattavia päästöraportteja.

Siirry Portensys sivustolle tästä.

blur-blurred-background-clouds-839671.jp

Vesi ja jätteet

SeeS-ympäristöpalveluista saat käyttöösi yrityksesi vesi- ja jätetiedot visuaalisesti ja selkeästi. Vie tiedot raportointi -moduuliin, jolloin viranomaisten vaatima ympäristöraportointi on yksinkertaista ja vaivatonta.

bottom of page